Hyundai Autó Klub
Hírek:

*
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?
2023. Március 26. - 03:43:01

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát

Google
Menü

93 vendég, 0 tag
Legújabb hozzászólások
[2023. Március 18. - 11:52:48]

írta kopppány
[2023. Március 15. - 16:12:03]

írta SzaCsa00
[2023. Március 06. - 22:09:19]

[2023. Február 19. - 21:00:12]

írta Miki
[2023. Február 07. - 13:31:19]

[2023. Február 04. - 08:35:20]

írta Joci3
[2023. Február 01. - 14:51:41]

írta Roland97
[2023. Január 24. - 12:36:11]

írta jmecsei
[2023. Január 16. - 19:56:19]

írta woodson7
[2022. December 05. - 10:33:46]
"Nem a hibáinkból látszik, hogy kik vagyunk.. hanem abból, amit utána teszünk!"
Oldalak: 1 ... 228 229 [230]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Elektromos problémák  (Megtekintve 1343798 alkalommal)
: Neurológia
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Zsolt82
Tanpályás
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3435 Dátum: 2022. Április 25. - 08:32:15 »

Sziasztok!
A gondom a következő lenne. A multimédia Fejegység nem működik csak a tolató kamera funkció.
Azt írja ki, hogy: emergency mode (gps)
Frissítettem a hyundainál de sajnos nem gyógyult meg. A frissítest egy error 15 kóddal zárja miután szépen ahogy kell lefut a frissítés... ott cserélni akarják de ökör összeget szóltak rá...
Köszönöm a segítséget!
Naplózva
Mazsola45
Mazsola
**

« Válasz #3436 Dátum: 2022. Június 15. - 17:21:13 »

Sziasztok!
Getzben hol találom az irányjelző relét?
És hogy néz ki?

Köszönöm.
Naplózva

Hyundai TB Getz 1.5 CRDI 12V
fulop1121
Tanpályás
*

« Válasz #3437 Dátum: 2022. Június 20. - 09:31:53 »

Sziasztok,
Van egy Hyundai Tucson 2.0 CRDI 140 lovas autóm. Olyan hibajelenséget tapasztaltam, hogy amikor 110- fölött megyek vele akkor kigyullad az ABS és az ESP figyelmeztető lámpa a műszerfelon.
Ha megállok és újra indítom a kocsit ez eltőnik és elő sem jön mindaddig amíg a sebesdség 110-km/h fölé nem megy. Voltam vele szervíznem ott "megállapítottá k" hogy a kormányszög jeladó a hibás, kicserélték, de a hibajelenség továbbra is fennál.
Ha valaki találkozott már ilyen problémával, vagy van valami ötlete hogy mi lehet ennek az oka az kérem írjon!
Köszi!!!
Naplózva
evsp
Mazsola
**

« Válasz #3438 Dátum: 2022. Július 25. - 11:39:05 »

Sziasztok,

Volt már valakinek gondja szervókormánny al? Egy 2012-es diesel i30-as autóm van, és a kormányszervó indítás után néhány másodperccel leáll. A hibakódot kiolvastattam: C1290 fő nyomatékérzéke lő hiba. Ismertek céget ahol meg tudják javítani emberi áron?
Naplózva
M.Tamás
Tanpályás
*

« Válasz #3439 Dátum: 2022. Szeptember 13. - 21:00:40 »

Szép estét Mindenkinek.
Szeretném a  segítségeteket kérni a következő problémában...
Hyundai i30 1.6 GD 2015.évj.  a mi kis autónk, semmi baj nem volt vele amíg a párom véletlenül nekitolatott a kapunak. Hiába sípolt a PDC nem halotta... Na innentől kezdődött probléma. A lökhárítón egy pici sérülés, és az egyik pdc szenzor beljebb csúszott kb 3mm-ert. Ezután folyamatosan jelzett, hogy valami van az autó mögött, amikor tolatott... elvittük a  szerelőhöz aki csak két hétre adott időpontot a javításra. Azt mondta nincs semmi baj, azért jelez mert beljebb van! A párom így járt vele 2 hétig, a második hét végén már tolatáskor minden irányban jelezte hogy van valami az autó mögött, és nem sípolt folyamatosan csak egyet pittyent és kész. A szerelő visszatette a szenzort a helyére de a hiba nem szünt meg! Az ismerősömmel levettük mi is a hátsó lökhárítót, és rendeltem 1db szenzort, az helyett ami becsúszott. A régi szenzorról megnéztem a tipusszáot és ugyanolyat rendeltem. Egy két napig jó volt minden majd újra össze-vissza jeleztek a szenzorok. Rendeltem még 3db-ot, mert azt ajánlották hogy cseréljem ki az összeset. Kicseréltük! 1-2 napig jó volt, most viszont megint elkezdte hogy akadályt érzékel, teljesen randomszerűen, hol azt mutatja hogy mindenhol, hol pedig valamelyik oldalt, vagy középen. Mi lehet a baj, mit ajánlotok , mit kéne csinálnom hogy jó legyen végre? Köszönöm szépen előre is a segítséget.
Naplózva
Skagen
Fanatikus fórumozó

Nem: Férfi

« Válasz #3440 Dátum: 2022. Szeptember 17. - 13:01:51 »

Nekem nincs a Hunyadiban, de van egy CX-7-em is...random el kezdett sípolni minden szarra...de tudok tolatni...szóv al nem izgat, igaz, kamerám is van, de ha zavar és nem javul, ki kell iktatni és ennyi, mert ha szenzorral sikerült koppanni, akkor teljesen felesleges...b ocs
Naplózva

Ide mások sok okos, olykor felesleges dolgot írnak.
hapsi76
Tanpályás
*

« Válasz #3441 Dátum: 2022. Október 11. - 09:25:40 »

Üdv,

2000-es évjáratú Coupe 1.6 központizárját szeretném távirányítható vá tenni.
A távirányító modul már megvan hozzá.
Ha bárkinek lenne információja arról, hogy merre kell keresni a gyári modult, esetleg mit hová kötni, nagyon megköszönném.

Köszönöm,
Naplózva
hockeyz
Tanpályás
*

« Válasz #3442 Dátum: 2022. November 01. - 11:49:55 »

Üdv Sorstárs!

Úgy tűnik hasonló problémával kűzdünk. Én már túl vagyok egy tüzetesebb átvizsgáláson és vannak tapasztalataim a hibával kapcsolatban, de megoldás még egyenlőre nincsen. A jelenség csak rövid üzemidők esetén áll fenn, hosszabb úton egy idő után megszűnik és utána folyamatosan működik a rádió. Nem találtunk kontakt hibát, így a rádióegység belsejében lévő elektronikára gyanakszom.
Az autó már 12 éves igy az elektrolit kondi hiba simán elképzelhető. Ha többen is küzdenek hasonló problémával akkor ez egy típus hiba lesz. Várom, hogy nálam tapasztaltabba k is meg szólajanak a témában, mert elég drága lenne kihajítani a rádiót, ha van egyszerűbb megoldás is.
Naplózva
csonaaa
Tanpályás
*

« Válasz #3443 Dátum: 2022. November 17. - 18:22:23 »

Sziasztok! 2016os, dízel i30 az alany. Szerintetek mi okozza a problémàt? Téli probléma: 5 fokig pöcre indul,0 fok körül már nyög, mínusz 5nèl el se indul, néha még nem is tekeri . Hibakód nincs. Üzemanyagszürő cserélve lett nemrég, elvileg az aksi is be lett mérve és jó . Indító, porlasztó?! Eddigi 2 szerelőből kettő nem tudott választ adni vagy csak nem volt kedvük mélyen belemenni .
Naplózva
GyTomika
Tanpályás
*

« Válasz #3444 Dátum: 2022. November 27. - 23:17:47 »

Sziasztok!
Van nálam egy alig fél éves i30 kombi (céges), de valami nagyon furcsa vele: nincs benne nappali menetfény. Vagy legalábbis én nem tudtam előhozni. Vagy tök hülye vagyok.
Valamelyikre a 3 közül kérem mutassatok rá! Tudtommal mindegyik kocsiban kell, hogy legyen, de csak helyzetjelző állásban és/vagy tompított fénynél világítanak azok a lámpák, aminek - szerintem - a nappali fénynek kellene lennie.

A kézikönyv sem igazán ad segítséget.

Akkor most hol a hiba? Nálam vagy a kocsinál?

Köszi a(z őszinte) választ!
Naplózva
Virus92
Tanpályás
*

« Válasz #3445 Dátum: 2022. November 28. - 22:38:21 »

Sziasztok! Van 1 2004es 2.0 coupem. Problemam volt a komfort moduljaval, ezert cserelnem kellett teljes indito szettel egyutt. A helyzet az hogy a szettet amit vettem az jobb kormanyosbol van es nem indul az auto. Miert? Motorvezerlot, chip olvasot csereltem kulccsal es komfort modult. Ha vissza teszem a regi dolgait akkor beindul. (az eredeti problemam az volt hogy a veszjelzo mindig ment. meghibasodott a komfortmodul. elkuldtem javitatni de azt mondtak hogy annyira karosodott hogy nem javithato es keressek masikat. ugyebar aval sajat szamaval nem talaltam ezert vennem kellett teljes szettet.)
Naplózva
llaci1
Moderátor

Nem: Férfi

« Válasz #3446 Dátum: 2022. December 04. - 23:08:23 »

Sziasztok!
Van nálam egy alig fél éves i30 kombi (céges), de valami nagyon furcsa vele: nincs benne nappali menetfény. Vagy legalábbis én nem tudtam előhozni. Vagy tök hülye vagyok.
Valamelyikre a 3 közül kérem mutassatok rá! Tudtommal mindegyik kocsiban kell, hogy legyen, de csak helyzetjelző állásban és/vagy tompított fénynél világítanak azok a lámpák, aminek - szerintem - a nappali fénynek kellene lennie.

A kézikönyv sem igazán ad segítséget.

Akkor most hol a hiba? Nálam vagy a kocsinál?

Köszi a(z őszinte) választ!

Kell, hogy legyen benne. Járó motornál nézted? Csak, mert ha a motor nem jár, a menetfény sem világít, viszont járó motornál, lekapcsolt lámpáknál kell, hogy világítson (elöl, mert hátul nincs benne).
Naplózva

Hyundai i30u cw 1,4 Life+ 2011'
KRicsi
Tanpályás
*

« Válasz #3447 Dátum: 2022. December 12. - 20:45:35 »

Sziasztok,

Hátha valaki tud valami segítséget nyújtani az alábbi kérdésben  :)
2021.-es Hyundai I20-ról van szó.

Létezik-e az, hogy ha gyújtást adok, de nem indítom el az autót (úgy kb. 2-5 percig, mert mondjuk valamit próbálok a közép konzolon pl. rádió, telefon csatlakozás stb..) a közép konzol felső részén kiírja fényújság szerűen, hogy alacsony akkutöltöttség .
Viszont az autó napi használata közben nem jön elő ez az üzenet.

Esetleg csak azt nem szereti a rendszer, ha gyújtás mellett próbálgatunk valamit vagy ténylegesen alacsony lehet az akkumulátor töltöttsége?
Ma rámérettem a feszültségre az elvileg optimális volt. Azt mondták lehet esetleg az akku kora (ehhez Hyundain szervízben vannak eszközök, hogy lemérjék az akku állapotát), bár nem tudom, hogy egy 2021.-es autó esetében ez probléma lehet-e?
Segítségetek előre is köszönöm
Rics
Naplózva
aattila0202
Tanpályás
*

« Válasz #3448 Dátum: 2023. Január 03. - 17:32:47 »

Sziasztok
Adott egy hyundai coupe 2000 benzines 2004es evjarattal...O lyan tüneteket produkál hogy...ha gyujtasra rakom...Indito zok nem indul...ha gyujtason hagyom...saru le vesz pár masodpercre és vissza rakom..el.indu l 10bol 5x kb...Kulcsa nem kozpontis...te hát én zárom le..immo hibára gyanakszom...d e ebben a csipp a gyújtás kapcsoloban lenne?
Naplózva
Roland97
Tanpályás
*

« Válasz #3449 Dátum: 2023. Január 24. - 12:36:11 »

Sziasztok van egy 2010 és i30 blue 1.4 Comfort
Cseréltem benne egy akkumlátort
Nagyjából 30 percig nem volt benne akkumlátor a kocsiba
Miután fel helyeztem mind 2 sarut a kűrt megy folyamatosan a vész világítás is
Az autó semmire sem reagál a hang és fényhatások nem tűnnek el
Nem működik igazából semmi
Naplózva
Oldalak: 1 ... 228 229 [230]   Fel
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott Powered by SMF 1.1.23 | SMF © 2015, Simple Machines | TinyPortal v0.9.8 © Bloc

Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS! Dilber MC Theme by HarzeM
Az oldal 0.074 másodperc alatt készült el 30 lekéréssel.